Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Sweet Drop charm

Følg os på Facebook

Nyhedsbrev

Sweet Drop charm

INSPIRATION
Sweet Drops, Dew Drops and Sweet Spots kollektionerne understreger OLE LYNGGAARD COPENHAGEN’s tradition for fleksible smykker. Idéen bag de håndlavede charms er at give kvalitetsbevidste kvinder muligheden for selv at kombinere deres egne personlige smykker. De er designet til at hænge på en designsnor eller en kæde, men kan også bæres på et silke- eller læderarmbånd. Design: Charlotte Lynggaard.

CRAFTSMANSHIP
Mangfoldigheden i disse kollektioner gør det muligt at skabe et individuelt look med uendelige kombinationsmuligheder. De sofistikerede vedhæng af håndplukkede ædelstene, er omhyggeligt blevet forarbejdet i hænderne på OLE LYNGGARD COPENHAGEN’s dygtige guldsmede.

FACTS
De raffinerede armbånd i tyk dobbelt-vævet silke er håndsyet af haute-couture syersker, og de bløde læder armbånd er lavet af den fineste kvalitet kalveskind. Silke- og læderarmbåndene kan både bæres med og uden vedhæng, afhængig af den enkeltes humør og personlige stil.

pr. side
Viser 1 - 12 af 52
Viser 1 - 12 af 52