Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Underkategorier

 • Halskæder
  Halskæder med vedhæng til kvinder Halskæder kommer i utroligt mange forskellige varianter og designs. Nogle er lange, mens andre er korte. Nogle er med sten eller andre typer vedhæng, mens andre kun bestå af en kæde. Nogle af meget moderne, mens andre er tidløse. Nogle af billige, mens andre er dyre. Nogle af i guld eller sølv, mens andre er fremstillet af en helt anden type materiale. Vi forhandler halskæder for enhver smag Uanset hvilken type halskæde du er på udkig efter, så kan du her på denne side vælge mellem rigtig mange forskellige typer halskæder, og der vil derfor også være noget for enhver smag.  Jacob Nielsen & Søn forhandler kun kvalitetsprodukter, og derfor forhandler vi også halskæder, der er fremstillet af dygtige og anerkendte producenter som f.eks. Ole Lynggaard ,  Georg Jensen og Tine Lindhard , og du kan løbende være heldig at finde attraktive tilbud her på siden. Køb online eller besøg vores butik i Sønderborg Vi har en fysisk butik i Sønderborg, som du er meget velkommen til at kigge forbi, hvis du har brug for at se vores sortiment fysisk eller prøve en af vores halskæder på. Butikken er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Aabenraa eller andetsteds i Sønderjylland. Befinder du dig ikke i nærheden af vores butik, kan du nemt bestille en af vores smykker online, så leverer vi din bestilling hjem til dig. Har du brug for rådgivning, eller har du nogle spørgsmål, kan vi kontaktes enten på telefon  74 42 35 46 eller på vores e-mail post@watch4u.dk .
 • Ringe
  Fingerringe til selvforkælelse eller til en du holder af Fingerringe er en oplagt gave at give enten til sig selv eller til en, som man holder af. Det kan f.eks. være til en fødselsdag, konfirmation, til jul eller til en anden særlig lejlighed. Her på denne side kan du se vores store udvalg af både tidløse og moderne fingerringe til kvinder, og der er med garanti noget for enhver smag. I vores sortiment hos  Jacob Nielsen & Søn kan du både finde ringe i guld og sølv samt uden og med sten, og er du på udkig efter en smuk diamantring til kvinden i dit liv, kan du også finde det her på siden. Ringe til kvinder fra mærkevareproducenter Her på denne side kan du finde fingerringe til kvinder fra kendte mærkevareproducenter som f.eks. Ole Lynggaard , Georg Jensen ,  Tine Lindhard og Kleopatra, og du kan finde ringe i alle prisklasser lige fra de billige fingerringe til de helt eksklusive. Du kan med fordel holde dig opdateret her på denne side omkring vores sortiment, da vi løbende har gode tilbud. Køb fingerringe i vores webshop eller i vores butik i Sønderborg Har du fundet en fingerring, som du kunne tænke dig at købe, kan du enten besøge vores fysiske butik i Sønderborg, hvis du befinder dig i f.eks. Aabenraa eller andre steder i Sønderjylland, hvor du kan prøve ringen på. Alternativt kan du også bestille ringen online og få den leveret hjem til din adresse. Du er altid velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp til din bestilling, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du kan enten ringe til os på telefon 74 42 35 46 , eller du kan skrive til vores e-mail post@watch4u.dk .
 • Øreringe
  Øreringe til kvinder i mange forskellige designs Ønsker du at forkæle dig selv med en gave, eller er du på udkig efter et smykke til en, du holder af? Så kan et sæt flotte øreringe være en perfekt gave. Øreringe findes i mange forskellige designs, og her på denne side kan du både finde ørestikker og andre moderne øresmykker, så der er noget forskelligt at vælge imellem. Vi forhandler et stort udvalg af forskellige øreringe Uanset om du er på udkig efter et sæt Georg Jensen Daisy øreringe til en konfirmand, eller om du leder efter øreringe i guld eller sølv, kan du finde det her hos os.  Jacob Nielsen & Søn forhandler alt lige fra små runde ørestikker til øreringe med sten eller brillanter. Vi forhandler både billige øreringe og de mere eksklusive, så der er noget at vælge imellem for enhver pengepung. Vores udvalg dækker over producenter som Georg Jensen , Ole Lynggaard ,  Tine Lindhard  og Kleopatra, og du kan løbende finde gode tilbud her på siden. Køb øresmykker i vores fysiske butik eller i vores webshop Er du i nærheden af vores butik i Sønderborg, f.eks. i Aabenraa eller andre steder i Sønderjylland, kan du altid besøge vores fysiske butik for at se vores udvalg, men ellers kan du også altid bestille vores øreringe online i vores webshop. Vi leverer til kunder i hele landet, og du er velkommen til at kontakte vores kundeservice enten på telefon  74 42 35 46 eller e-mail post@watch4u.dk , hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for hjælp til din bestilling.
 • Armbånd
  Flotte armbånd til kvinder Er du på jagt efter et læderarmbånd, en armring eller en helt tredje type armbånd til kvinder, enten til dig selv eller til en gave til en, du holder af, så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du nemlig se vores store sortiment af forskellige armbånd til kvinder, der dækker over både moderne og tidløse armbånd. Vælg mellem mange forskellige stilarter og materialer Iblandt vores udvalg kan du både finde silkearmbånd samt armbånd med sten, armbånd uden sten og armbånd i henholdsvis sølv og guld. Der er med andre ord noget for enhver smag, enhver stilmæssig præference og ikke mindst ethvert budget. Hos os kan du finde alt lige fra billige armbånd til de mere eksklusive. Jacob Nielsen & Søn  forhandler armbånd i højeste kvalitet fra kendte designbrands, herunder bl.a. Ole Lynggaard ,  Georg Jensen og Tine Lindhard . Du kan både finde armbåndskæder, knyttede armbånd, armbånd med brillanter og armbånd med snor. Uanset hvilken stil du foretrækker, vil du løbende kunne finde gode tilbud iblandt vores sortiment her på siden. Køb armbånd online i vores webshop eller i vores fysiske butik Vi har en fysisk butik i Sønderborg, som du er meget velkommen til at besøge, hvis du befinder dig i lokalområdet omkring Aabenraa eller i det øvrige Sønderjylland. Ellers kan du med fordel bestille dit armbånd online, så sørger vi for, at det bliver leveret hjem til dig. Har du brug for hjælp til din bestilling, kan du ringe til os på telefon  74 42 35 46 eller skrive til vores e-mail post@watch4u.dk .
 • Vedhæng
 • Herresmykker
 • HJERTESMYKKET2021
  Hjertesmykket 2021. Årets julesmykke designet af Line Mechlenborg Madsen. De koster 449 kroner, hvoraf 150 kroner går ubeskåret til foreningen "En God Jul for Alle"
pr. side
Viser 1 - 24 af 571
Viser 1 - 24 af 571