Viser 1–12 af 172 resultater

Stort udvalg af ringe fra anerkendte mærker

Hos Jacob Nielsen og Søn har vi et stort udvalg af ringe fra nogle af de mest anerkendte mærker, som Georg Jensen, Ole Lynggaard og Scrouples. Georg Jensen er kendt for deres elegante og moderne designs – og deres ringe er ingen undtagelse. Fra simple og elegante ringe til mere detaljeret designs med diamanter, kan du finde et bredt udvalg af Georg Jensens ringe hos os. Ole Lynggaard er et dansk smykkemærke, der er kendt for deres håndlavede smykker af høj kvalitet. Fra deres populære Daisy kollektion til Curve kollektionen, er der noget for enhver smag. Det sidste mærke er Scrouples, som er kendt for deres fantastiske diamantringe. Deres ringe er skabt med en blanding af traditionelt håndværk og moderne teknologi, og de er lavet af de fineste materialer. Uanset hvilket mærke du vælger, kan du være sikker på, at Jacob Nielsen og Søn tilbyder nogle af de bedste kvalitets ringe på markedet.  

Opgrader dit smykkeskrin med unikke ringe

Er du på udkig efter unikke og eksklusive ringe til dit smykkeskrin, så behøver du ikke lede længere. Med mere en 60 års erfaring i smykkebranchen, har vi hos Jacob Nielsen og Søn opbygget et bredt udvalg af ringe fra nogle af de mest anerkendte smykkemærker. Du vil finde et stort udvalg af ringe i forskellige stilarter, materialer og prisklasser – så du kan finde den perfekte ring, der passer til din personlige smag og stil. Med ringe fra Georg Jensen, Ole Lynggaard og Scrouples, er der noget for enhver smag. Hvis du leder efter noget helt unikt, så tjek vores forskellige kollektioner ud fra de forskellige brands. Se for eksempel Georg Jensens kollektion fra Nanna Ditzel, som adskiller sig med sine banebrydende designs. Her får du ringe med arkitektoniske og skulpturelle udtryk, hvis former og enkle linjer er designet til at reflektere lyset. 

Køb fingerringe i vores webshop eller i vores butik i Sønderborg

Har du fundet en fingerring, som du kunne tænke dig at købe, kan du enten besøge vores fysiske butik i Sønderborg, hvis du befinder dig i f.eks. Aabenraa eller andre steder i Sønderjylland, hvor du kan prøve ringen på. Alternativt kan du også bestille ringen online og få den leveret hjem til din adresse. Du er altid velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp til din bestilling, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du kan enten ringe til os på telefon 74 42 35 46, eller du kan skrive til vores e-mail.