Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Underkategorier

 • Astron
  Verdens første GPS Solar UreIgennem århundreder har urmagere stødt på næsten alle udfordringen inden for tidtagning. Indtil nu har et problem været uløseligt. Kan man udvikle et ur der er præcist, selvom man rejser imellem tidszoner uden at man skal indstile det?Seiko har med udviklingen af Astron løst denne udfordring ved hjælp af deres færdigheder inden for GPS teknologi og energistyring. Astron operetter forbindelse til mindst fire GPS satellitter og lokaliserer hvilken tidszone man befinder sig i, og indstiller viserne til lokaltid med en præcision på 1 sekund pr. 100.000 år.Med Astron GPS Solar har Seiko sat nye standarder for præcision, funktionalitet og bekvemmelighed
 • Chronograph
  Chronographer kan mere end blot at være et sporty og lækkert accessory. De har indbygget stopur og kan ofte også måle mellemtider. Nogle kan måle op til 12 timer med nøjagtighed på 1/20 sekund som dame chronographerne herunder, andre op til en time 1/5 sekund intervaller. Det kan også anvendes til andet end sport, som tidtagning af opgaver.
 • Velatura
 • Sportura
 • Automatic
  Et automatik ur, også kaldet et mekanisk ur, drives af en hovedfjeder, der trækkes op af din bevægelse. I værket sidder en rotor, der drejer hver gang håndleddet bevæger sig. Mange automatik ure kan også trækkes op manuelt ved at dreje på kronen og har gennemsigtig bagkasse med kig til værket og den halvmåneformede rotor. Energi betyder alt Siden Seiko fremstillede sit første armbåndsur i 1913, har Seiko kontinuerligt forfinet sine håndværksmæssige evner inden for mekanisk urmageri, og fremstiller selv hver en komponent – herunder hovedfjedre og balancefjedre. I 1959 opfandt Seiko ensrettergaflen, en genial mekanisme der sørger for et effektivt optræk af hovedfjederen. Denne anordning opsamler al den energi som rotoren genererer når den drejer i begge retninger, og det forøger overførslen af energi til hovedfjederen betragteligt. Som en ægte ”manufature” og inspireret af grundlæggeren Kintaro Hattoris vision om at Seiko altid skal være et skridt foran, er historien om Seikos fremstilling af mekaniske ure, konstant under udvikling. 9S kaliber familien i Grand Seiko serien er det seneste bevis på deres konstante søgen efter perfektion.
 • Premier
  Seiko Premier Seiko Premier er en kollektion der henter inspiration fra den klassiske arkitektur. Det kommer i særlig grad til udtryk i den tidløse stil og rene linjer i designet. Det er elegante herre- og dameure, der passer perfekt til cowboybukser såvel som eller den lille sorte. Herre- og dameurene i Premier serien er Seikos dress serie til mænd og kvinder, der ønsker et klassisk ur med den nyeste teknologi.
 • Presage
  Fint mekanisk urmagerhåndværk fra Japan Presage kollektionen fra Seiko blev lanceret internationalt på Baselworld i 2016. Takket være de forskellige designs og de mange forskellige kalibre – fra 4R, 6R til det eksklusive 8R indtog Presage i løbet af blot 12 måneder indtaget en vigtig plads i hjerterne hos elskere af fine mekaniske ure. Med Presage samler Seiko flere af deres vigtigste fremskridt inden for mekaniske ure; blandt andet ensrettergaflen, den unikke og yderst holdbare Spron legering, der anvendes i fjedre, og Diashock beskyttelsessystemet. Hvert eneste Presage ur nyder godt af at alle dele er produceret in-house og hundrede års erfaring med fremstilling af ure. Hvert Presage ur har en af Seiko’s mest gennemprøvede mekaniske kalibre, der er fremstillet på Seiko’s fabrik i Japan, og har et uforligneligt kvalitetsniveau. 
 • Classisc
 • Solar
  Seiko Solar er et quartzur der får sin energi fra lys. Det lagrer lysenergien i et selvopladeligt batteri, der ikke skal udskiftes. Ved at fjerne behovet for batteriskift i et quartzur, er Seiko Solar en indlysende og vigtig skridt mod et mere grønt miljø. Seiko startede tidligt med udvikle teknologien inden for solarure, og lancerede deres første ur drevet af lysenergi i 1977. Fordelen ved Solar ure Fordi batteriskift er unødvendigt er uret praktisk talt vedligeholdelsesfrit. Selvom vi dog anbefaler, at få uret efterset jævnligt af en autoriseret urmager, kan man stole på at uret fungerer i lang tid, og at batteriet ikke løber tør. Hvordan fungerer det? Takket være Seikos avancerede Solar teknologi, er den hvide urskive virkelig hvid, de sorte urskiver rigtig sorte og de blå urskiver helt blå. Det eneste, der antyder at urene er drevet lysenergi, er den diskrete tekst ”Solar” på urskiven. Seiko Solar – inside story Fordelen ved Seikos Solar teknologi er ganske enkelt funktionaliteten: Urene drives af alle former for lys – ikke kun sollys. 1 minut. Urene lader meget hurtigt. I de fleste Seiko Solar værker genererer ved 1 minuts sollys, 1 times drift (2 minutter for damemodeller), og uret er fuldt opladt efter 3 timer. 6 måneder. Urene lagrer den opladtet energi i en længere periode. Når uret bæres regelmæssige vil uret naturligvis forblive fuldt opladt, men selv når det opbevares på et mørkt sted, vil det kunne lagre energien i 6 måneder (eller 12 måneder for nogle modeller) og uret fortsætter med at gå som normalt. 8 minutter. Hvis uret er gået i stå fordi det mangler strøm, vil det efter blot 8 minutter i sollys, begynde at gå normalt. Energi betyder alt Hemmeligheden bag stor urmagerkunst ligger i urets intelligente udnyttelse af energi. Uanset om det drejer sig om længere gangreserve i et mekanisk ur, forlænget batteritid i et kvartsur eller konvertering af mekanisk energi til elektrisk energi i et Kinetic ur. Jo mere effektiv anvendelsen af energi er, desto flere muligheder ligger åbne for urmageren. Grøn produktion Seikos passion for bevarelse af energi kommer ikke blot til udtryk i deres ure, men også i, hvordan de produceres. Fra ISO 14001 certificering, til at være den første ur producent, der fremstillede og anvendte deres egne kviksølv-fri urbatterier. Seiko sætter standarden inden for energivenlig urproduktion.
 • Prospex
  SEIKO PROSPEX - SERIØSE URE TIL SERIØS SPORT For dygtige urmagere repræsenterer ekstrem sport nogle af de største udfordringer, uanset om det er på land, til vands eller i luften. Siden Seiko i 1965 skabte deres første dykker ur, har de overgået selv de vildeste forventninger fra de sportsfolk, som kræver sportsure med professionelle funktioner. Nu har Seiko samlet al deres ekspertise inden for sportsure i en serie; Prospex. Seriøse ure til seriøs sport.
 • Seiko 5 Sport
  Seiko 5 sport er genfødt - Designet til næste generation.  Seiko 5 sports har eksisteret i over 50 år og har med sine mekaniske ure konsekvent leveret troværdighed, holdbarhed og ydeevne. Tallet ”5” i navnet, Seiko 5 Sport, står for fem unikke features: et automatikværk, en ugedag/dato visning ved klokken tre, vandtæthed, en forsænket krone placeret ved klokken fire og en urkasse og lænke med god holdbarhed.
 • 140th ANNIVERSARY
  Kintaro Hattori var blot 18 år, da han grundlagde Seiko i 1881. Gennem hans første halvtreds år ved roret, blev Seiko en af de førende urvirksomheder i Japan med sit eget designstudio og egen fabrik. Denne præstation var et direkte resultat af hans målrettede vision om, at Seiko altid skulle være "et skridt foran alle andre". Hans ord er stadig til stor inspiration for alle hos Seiko den dag i dag. For at fejre Seikos 140-års jubilæum lanceres der en serie bestående af fire nye modeller fra basiskollektionen, der viser Seiko’s skarpe design samt deres ekspertise indenfor urmageri. Modellerne kendes på deres blå detaljer.
pr. side
Viser 1 - 24 af 38
Viser 1 - 24 af 38