Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Scrouples

Følg os på Facebook

Nyhedsbrev

Underkategorier

  • Kleopatra
    Gør dine drømme til virkelighed – oplev vores ombytningsserier Lad dine drømme starte med et Kleopatra smykke i 14 kt. guld. Start med en mindre brillant og lad den vokse sig større og større. Det er billigere end du tror. Hvis du opgraderer inden for 2 år, betaler du blot forskellen imellem prisen på det nye smykke, og det du betalte for det gamle. På den måde sparer du op til drømmesmykket, samtidig med at du har glæden af smykket. Et smykke, der følger dig hele livet.
  • Prinsesse Smykke
    Det originale Prinsessesmykke Prinsessesmykkerne er dansk design i højeste kvalitet, hvor der er kælet for detaljerne af dygtige guldsmede. Kollektionen består af ringe, vedhæng og ørestikker i 14 kt. rød – og hvidguld, med brillanter i Wesselton/VVS. Med ombytningsservice kan smykket byttes senest 2 år efter købet til et nyt med større brillant, og kun betale differencen mellem det gamle og det nye
  • Kleopatra Queen
    Kleopatra Queen er en eksklusiv ombytningsserie i 14 kt. rød- og hvidguld, isat brillanter W/SI Kleopatra Queen kan byttes til et smykke med en større brilliant, indtil 2 år fra købsdatoen. Der betales kun forskellen mellem det gamle og nye smykke. Også hvis det skulle være fra en af de andre bytteserier fra Scouples.
pr. side
Viser 1 - 12 af 58
Viser 1 - 12 af 58