Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Producenter Der er 12 producenter

Viser 1 - 12 af 12
 • Georg Jensen

  Georg Jensen smykker i et klassisk og tidløst design

  Georg Jensen smykker er både klassiske, moderne og tidløse på en og samme tid. Investerer du i et smykke fra Georg Jensen, kan du være sikker på at have et smykke for livet, og derfor er de populære Georg Jensen smykker også veloplagte at give som gave til en nærtstående til fødselsdag, konfirmation, jul eller en hvilken som helst anden anledning.

  Hos Jacob Nielsen & Søn forhandler vi et stort udvalg af forskellige Georg Jensen smykker, som du både kan finde i vores fysiske butik og i vores webshop. Vores fysiske butik ligger i Sønderborg, og den er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Aabenraa eller øvrige steder fra i Sønderjylland. Køber du online i vores webshop, kan du få dine varer leveret, uanset hvor i Danmark du bor henne.

  Velassorteret sortiment af Georg Jensen smykker

  Vores sortiment af Georg Jensen smykker dækker både over ørestikker, armbånd, ringehalskæder og vedhæng, og du finder også de smukke Georg Jensen ure iblandt vores sortiment. Sortimentet dækker både over smykker i guld og sølv, og du kan naturligvis også finde den populære serie Georg Jensen Moonlight Grapes her på siden og i vores fysiske butik.

  Hvad enten du er på udkig efter en smuk halskæde, et armbåndsur eller noget helt tredje, kan du med fordel holde dig opdateret omkring vores gode tilbud her på siden, da der jævnligt vil være mulighed for at købe billige Georg Jensen smykker.

  Har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment, eller har du brug for hjælp til bestillingen, kan vi kontaktes på telefon 74 42 35 46 eller e-mail post@watch4u.dk.

 • Ole Lynggaard

  Ole Lynggaard smykker til kvinder i alle aldre

  Er du på udkig efter et armbånd, øreringefingerringe eller en helt anden type smykke enten til dig selv eller til en, du holder af, så kan du formentlig finde noget, der falder i din smag i vores store sortiment af Ole Lynggaard smykker hos Jacob Nielsen & Søn ApS.

  Danske Ole Lynggaard her i mere end 50 år designet og fremstillet smykker til kvinder, og i dag er det danske brand utroligt populært blandt både den ældre og den yngre del af befolkningen. Det skyldes bl.a., at Ole Lynggaard smykker emmer af kvalitet og tidløshed, samtidig med at de både er moderne og farverige. Der er med andre ord noget for enhver smag blandt det velassorterede udvalg af Ole Lynggaard smykker. Samtidig kan smykkerne købes til priser, hvor alle kan være med. Der er både billige og mere eksklusive smykker, og derfor henvender smykkerne sig også til en bred køberskare.

  Køb Ole Lynggaard smykker online eller i butikken i Sønderborg

  Uanset om du leder efter smykker i sølv eller guld, eller om du er på udkig efter ørestikker, en armring eller et charm til en god pris, kan du finde det iblandt sortimentet af Ole Lynggaard smykker.

  Vi forhandler både vores udvalg af smykker fra Ole Lynggaard online og i vores fysiske butik i Sønderborg, som ligger centralt placeret, hvis du befinder du i Aabenraa eller andetsteds i Sønderjylland. Her kan du prøve smykkerne, ligesom du kan finde gode tilbud.

  Har du brug for hjælp til din onlinebestilling, eller har du nogle spørgsmål, hører vi meget gerne fra dig enten på telefon 74 42 35 46 eller på e-mail post@watch4u.dk.

 • Ole Mathiesen

  Ole Mathiesen ure til kvinder og mænd

  Ole Mathiesen ure er dansk design, når det er bedst. Ole Mathiesen blev etableret i København tilbage i 1845, og der er dermed tale om en dansk virksomhed, der har mere end 175 års erfaring bag sig.

  Er du på udkig efter et nyt ur, og sætter du pris på den danske kvalitet og et stilrent design, så vil et af vores Ole Mathiesen ure være et rigtigt godt bud. Jacob Nielsen & Søn forhandler et stort udvalg af ure fra Ole Mathiesen til både kvinder og mænd, men fælles for dem alle er den høje kvalitet og det tidløse design.

  Uanset om du leder efter et Ole Mathiesen dameur eller et Ole Mathiesen herreur i gulv eller sølv, kan du finde det her på siden. Du kan også finde ure med den klassiske sorte Ole Mathiesen urrem til billige priser, hvis du foretrækker det.

  Besøg vores butik i Sønderborg eller køb Ole Mathiesen ure online

  Vi lægger stor vægt på den gode kvalitet og naturligvis også den gode kundeservice. Har du brug for hjælp til at vælge det helt rigtige ur til herre eller dame, eller kunne du tænke dig at prøve et af vores Ole Mathiesen ure på, så er du altid meget velkommen til at besøge vores butik i Sønderborg, hvor du også kan finde gode tilbud. Den er nem at komme til, uanset om du kommer fra Aabenraa eller andre steder fra i Sønderjylland.

  Har du ikke mulighed for at besøge vores fysiske butik, kan du også foretage din bestilling online, så sørger vi for, at dit nye ur bliver leveret hjem til dig. Har du brug for rådgivning og vejledning, skal du bare kontakte vores kundeservice på telefon 74 42 35 46 eller e-mail post@watch4u.dk.

 • Seiko

  SEIKO ure i høj kvalitet til en god pris

  Er du på udkig efter et armbåndsur til mænd i høj kvalitet til en god pris, kan du med fordel se vores store sortiment af SEIKO ure her på denne side. SEIKO har mere end 100 års erfaring med at fremstille og designe ure, og du kan derfor være helt sikker på, at du får kvalitet for alle pengene, når du køber et af deres ure.

  Det populære valg blandt mange

  SEIKO ure har igennem de sidste mange år været utroligt populære over hele verden, og fordi de kan købes til en god pris, er de også særligt velegnet at give som gave enten til fødselsdag, jul, konfirmation eller en anden særlig anledning. Samtidig er mange af urene fra SEIKO vandtætte, og de er derfor meget anvendelige af alle, og der produceres løbende nye ure til sortimentet, hvorfor der er rigtig mange forskellige modeller at vælge imellem.

  Jacob Nielsen & Søn forhandler bl.a. billige SEIKO ure i guld og sølv samt ure med læderrem, og du kan vælge mellem rigtig mange forskellige farver urskive, så uanset om du foretrækker en blå, grøn, sort eller hvid urskive, kan du finde det iblandt vores sortiment.

  Se vores udvalg af SEIKO ure i vores butik eller køb online

  Ønsker du at bestille dit nye ur online, kan du nemt gøre det her i vores webshop, og vi leverer ud til kunder i hele landet. Befinder du dig et sted i Sønderjylland i nærheden af Sønderborg eller Aabenraa, kan du med fordel besøge vores fysiske butik, hvor du kan se og prøve vores sortiment af SEIKO ure, og her vil du også kunne finde en række gode tilbud.

  Vi kan kontaktes på telefon 74 42 35 46 eller e-mail post@watch4u.dk, hvis du har brug for at komme i kontakt med os.

 • TAG Heuer

  Tag Heuer ure i et eksklusivt design

  Tag Heuer er i dag en af verdens mest eksklusive ur-producenter, og det er ikke uden grund. Siden virksomheden blev grundlagt tilbage i 1860 har Tag Heuer ure været kendt for deres robusthed, høje kvalitet og ikke mindst for deres lækre og luksuriøse design.

  Kunne du tænke dig et ur, hvor der er kælet for enhver detalje, og hvor der på ingen måde er gået på kompromis med hverken kvalitet eller design, så kan du med fordel se vores store sortiment af Tag Heuer ure her på denne side.

  Køb Tag Heuer ure til kvinder og mænd online eller i fysisk butik

  Urene fra Tag Heuer findes både til dame og herre, og du kan både finde modeller i sølv og guld. Jacob Nielsen & Søn forhandler både vores sortiment af Tag Heuer ure online her i vores webshop til gode priser, ligesom du også kan besøge vores fysiske butik i Sønderborg og se nærmere på vores sortiment og prøve urene på.

  Butikken er let tilgængelig, hvad enten du kommer fra Aabenraa eller det øvrige Sønderjylland, men har du ikke mulighed for at kigge forbi vores butik, tilbyder vi også at sende det ønskede ur hjem til dig, uanset hvor i landet du bor henne. Både her på hjemmesiden og i vores fysiske butik vil du løbende kunne finde gode tilbud på de eksklusive Tag Heuer ure, og du vil dermed have mulighed for at købe et eksklusivt kvalitetsur til en god pris.

  Har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment, eller har du brug for hjælp til at foretage din onlinebestilling, kan vi kontaktes på telefon 74 42 35 46 eller e-mail post@watch4u.dk.

Viser 1 - 12 af 12