Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Ole Lynggaard

Følg os på Facebook

Nyhedsbrev

Underkategorier

 • Silver edition
  INSPIRATION Skovens små vidundere er omdrejningspunktet for Charlotte Lynggaards inspiration, hvor blomsterbier, agern og blade vækkes til live. En lille fugl gemmer sig i sit æg, og vilde grene med små delikate knopper smyger sig om fingeren. Design: Charlotte Lynggaard HÅNDVÆRK Spinkle grene og håndgraverede blade blander sig med finurlige vedhæng og skaber små unikke historier i Charlotte Lynggaards Silver Edition. Mørkt sølv, mosgrønne jadesten og strålende brillanter og månesten skaber et enestående farvespil i kombination med lysende momenter af rav og guld. FAKTA Med Silver Edition ønsker Charlotte Lynggaard at forsøde hverdagen med lidt luksus. Silver Edition er et spændende supplement til eksisterende kollektioner og lægger op til selvforkælelse uanset anledningen.
 • Sweet Drop charm
  INSPIRATION Sweet Drops, Dew Drops and Sweet Spots kollektionerne understreger OLE LYNGGAARD COPENHAGEN’s tradition for fleksible smykker. Idéen bag de håndlavede charms er at give kvalitetsbevidste kvinder muligheden for selv at kombinere deres egne personlige smykker. De er designet til at hænge på en designsnor eller en kæde, men kan også bæres på et silke- eller læderarmbånd. Design: Charlotte Lynggaard. CRAFTSMANSHIP Mangfoldigheden i disse kollektioner gør det muligt at skabe et individuelt look med uendelige kombinationsmuligheder. De sofistikerede vedhæng af håndplukkede ædelstene, er omhyggeligt blevet forarbejdet i hænderne på OLE LYNGGARD COPENHAGEN’s dygtige guldsmede. FACTS De raffinerede armbånd i tyk dobbelt-vævet silke er håndsyet af haute-couture syersker, og de bløde læder armbånd er lavet af den fineste kvalitet kalveskind. Silke- og læderarmbåndene kan både bæres med og uden vedhæng, afhængig af den enkeltes humør og personlige stil.
 • Lotus Ring
  INSPIRATION Kollektionen emmer af luksuriøs boheme med et væld af kraftige farver og bløde former. Serien er formet med inspiration fra lotusblomsten med 18 karat guld eller sølv foldet som blade om store cabochon-slebne ædelsten i utallige nuancer. Design: Charlotte Lynggaard HÅNDVÆRK Den eksklusive kollektion har været undervejs i tre år med utallige skitser. De håndplukkede ædelsten skal leve op til helt specifikke mål og kvalitetskrav, inden de slibes og fattes i den satinerede ring. FAKTA Med over 3000 forskellige enheder skaber den enkelte kvinde sit helt unikke udtryk. De forskellige ringe, vedhæng, øreringe og designkæder kan kombineres på utallige måder.
 • Lotus vedhæng
  INSPIRATION Kollektionen emmer af luksuriøs boheme med et væld af kraftige farver og bløde former. Serien er formet med inspiration fra lotusblomsten med 18 karat guld eller sølv foldet som blade om store cabochon-slebne ædelsten i utallige nuancer. Design: Charlotte Lynggaard HÅNDVÆRK Den eksklusive kollektion har været undervejs i tre år med utallige skitser. De håndplukkede ædelsten skal leve op til helt specifikke mål og kvalitetskrav, inden de slibes og fattes i den satinerede ring. FAKTA Med over 3000 forskellige enheder skaber den enkelte kvinde sit helt unikke udtryk. De forskellige ringe, vedhæng, øreringe og designkæder kan kombineres på utallige måder.
 • Dew Drops øreringe
  INSPIRATION Dugdråbers stille blinken i morgenlyset er som balsam for sjælen. I nattens mørke bliver dampe til fine vanddråber på overfladen af blade, blomster og græs. Naturen indhyller dagen i løftet om ny begyndelse. HÅNDVÆRK Denne kollektion er dybt afhængig af Moder Naturs velsignelser. Dew Drops skabes af fejlfri ædelsten, som med stor dygtighed bliver fundet i grotter, bjerge og på havbunde over hele globen – månesten fra Sri Lanka, afrikansk akvamarin, rutilkvarts fra Brasilien og koral fra Middelhavet for blot at nævne nogle få. FAKTA Dew Drops udtrykker ren skønhed og er designet til at være alsidige. Bær Dew Drops i par for et mere klassisk udtryk eller kombiner en enkel dråbe med et andet design, der skaber kontrast – en Nature hoop, en Snakes ørenring eller en Shooting Stars ørestikker – for at skabe et asymmetrisk udtryk af boheme-præget luksus.
 • Nature
  INSPIRATION Naturens fineste flora er betagende smuk og inspirationen bag kollektionen Nature. Kollektionen hylder Moder Naturs mere spinkle kreationer, som med lethed bøjes til eksklusive designs, der både har organiske og grafiske træk. Design: Charlotte Lynggaard. HÅNDVÆRK Kollektionen gengiver bløde bambusgrenes glatte overflade og teksturerne i kviste og blomsterstængler. Smykkernes sensuelle, silkebløde fremtoning skabes ved at satinere alle gyldne overflader hånden. Med forskellige farver guld, forskellige styles eller forskellig bredde kan den, der bærer ringene, skabe sit eget unikke udtryk af naturlig skønhed. FAKTA Kollektionen er udført i 18K rødguld, hvidguld og rosa guld. Ringene findes i fire forskellige bredder, og overfladen på hver eneste variant har fået indgraveret et romertal – I, II, III og IV – som en diskret designdetalje, der adskiller hver ring fra sine familiemedlemmer. Nature IV findes fuldt paveret med hvide diamanter. Et fuldendt stykke håndværk frembragt af husets mest erfarne guldsmede.
 • Golden Forest
  INSPIRATION Med hyldest til naturens magi, er inspirationen til Golden Forest kollektion fundet i skovens små mirakler – kun få skridt fra Charlotte Lynggaards eget hjem. Centrale motiver som agern, blade og grene er anvendt og bragt til live med guld og funklende diamanter - et gyldent eventyr af miniature historier og finurlige vedhæng. HÅNDVÆRK De smukke elementer af guld og satinerede overflader, er håndlavet af de passionerede guldsmedes erfarne hænder. Hver dag bliver nye agern, blade og ringe udviklet og bearbejdet i OLE LYNGGAARD COPENHAGEN værksted og resultatet bliver smukke enestående skatte, der kommer til at gå i arv fra generation til generation. Efter flere års designudvikling har Charlotte Lynggaard udarbejdet en feminin og romantisk samling af rent guld og diamanter. FAKTA Golden Forest kollektionen ibestår af guld og diamantbesatte miniature agern, større håndsatinerede vedhæng af agern og blade samt enestående Golden Forest ringe, der er unikt bearbejdet i rosaguld og røduld – én af ringene er designet med 198 miniature diamanter.
 • Silver Forest
 • Winter Frost
  INSPIRATION Japansk minimalisme og den smukke skandinaviske frostklædte natur mødes i denne eksklusive kollektion, hvor stramt design og finurlige detaljer pryder de værdifulde smykker skabt af Charlotte Lynggaard. HÅNDVÆRK Frost ringens fine forgreninger slynger sig rundt om fingeren og drysses med brillanter, som minder om iskrystaller. Guldsmedens sans for præcision og designets detaljerigdom forenes i små kunststykker, som er en dronning værdig. FAKTA Winter Frost indgår i Evening universet, hvor kun de ypperste smykker er samlet. Kollektionen består af øreringe, vedhæng, armbånd og ringe og findes i 18 karat rød- og hvidguld.
 • Snakes
  INSPIRATION I 1969 skabte Ole Lynggaard sit første sensuelle slange-smykke inspireret af de skatte, der få år tidligere havde fascineret ham på det Egyptiske Museum i Cairo. Med Snakes har han genoptaget den drømmeagtige, sensuelle stil. Design: Ole Lynggaard. HÅNDVÆRK Snakes er OLE LYNGGAARD COPENHAGEN´s 50 års jubilæumskollektion. I den forbindelse er der stemplet et diskret jubilæumslogo i hvert enkelt smykke som en markering af den særlige anledning. FAKTA Snakes findes i 18 karat guld, som ringe, øreringe, smykkelås, spot og vedhæng. Lad dem smyge sig om fingre og hals som de er, eller opgrader med diamanter og turmalin-dråber for et mere eksklusivt og ekstravagant udtryk.
 • Katrine
 • Stars & Hearts
  INSPIRATION En kærlighedsaffære skabt med lidenskab og passion. De strålende Stars & Hearts kollektioner består af brillantbesatte hjerter og stjerner, som er klassiske hverdagsfavoritter til enhver kvindes smykkeskrin. Med en sand kunsthåndværkers engagement og dygtighed har Ole Lynggaard skabt den tidløse og delikate Stars & Hearts kollektion. Design: Ole Lynggaard. CRAFTMANSHIP Bitte små hjerter og stjerner, udformet af dygtige og dedikerede guldsmede. Hver enkelt brillant er omhyggeligt fattet i smykket ved hjælp af en speciel teknik, som gør, at den reflekteres i lyset på smukkeste vis. FACTS Kollektionen består af ringe, øreringe, spots og vedhæng. Håndlavet i 18 karat guld prydet med funklende brillanter, der indtager hovedrollen i denne slående og yderst delikate kollektion.
 • Love bands
  INSPIRATION Passion for design og detaljer. Enkelt og stramt, funklende og romantisk. Med en ny teknik og med øje for det perfekte giver bevægelse og spil i designet frit løb til de funklende brillanter i disse ringe. Design: Charlotte Lynggaard. HÅNDVÆRK Love Bands stiller store krav til hver enkelt brillant, som skal være slebet fuldstændigt ens for at opnå det stringente og eksklusive udtryk, som designet kræver. FAKTA Love Bands er skabt til at blive kombineret på tværs af guldets farver, ringenes form og brillanternes nuancer. Det personlige præg og smykkernes volumen kan derved varieres alt efter, hvor mange eller hvordan ringene sammensættes.
 • Bracelets & Colliers
 • Design armbånd
 • Design snor
 • Lotus
  INSPIRATION Kollektionen emmer af luksuriøs boheme med et væld af kraftige farver og bløde former. Serien er formet med inspiration fra lotusblomsten med 18 karat guld eller sølv foldet som blade om store cabochon-slebne ædelsten i utallige nuancer. Design: Charlotte Lynggaard HÅNDVÆRK Den eksklusive kollektion har været undervejs i tre år med utallige skitser. De håndplukkede ædelsten skal leve op til helt specifikke mål og kvalitetskrav, inden de slibes og fattes i den satinerede ring. FAKTA Med over 3000 forskellige enheder skaber den enkelte kvinde sit helt unikke udtryk. De forskellige ringe, vedhæng, øreringe og designkæder kan kombineres på utallige måder.
 • Magic Circus
  INSPIRATION Magic Circus-kollektionen er en poetisk optræden i ædelmetal og ædelsten og en hyldest til 1930-1940’ernes omrejsende cirkus. På én gang minimalistisk og stærkt forførende spejler disse tidsløse smykker den stærke, glædesfyldte cirkusånd fra årets brandkampagne. Stur-stur nummer og sublimt håndværk i en besnærende blanding, som vil føje sofistikeret leg til al beklædning. HÅNDVÆRK Den udsøgte kollektion er designet af Charlotte Lynggaard og består af en lang, slank halskæde, en legende ørenring, som kan bæres alene eller som par, og fine armbånd. Alle smykker er håndlavet i 18 karat guldkæde af varierende tykkelse udsmykket med funklende Shooting Stars, muntre perler og vintage-farvede ædelsten: Rød og rosa koral, rutilkvarts, rav, serpentin, turkis og grå månesten. FAKTA De sjældne ædelsten i denne eftertragtede kollektion udvindes i grotter og bjerge over hele verden. De får samme slibning og kan have en farve eller en nuance til fælles – men hver ædelsten er den eneste af sin slags. Det gør hvert smykke fra Magic Circus-kollektionen lige så unikt, som den kvinde der bærer det.
 • My Little World
 • Blooming
  INSPIRATION Jeg elsker den stille dynamik i naturen på grænsen til foråret. Den magiske tærskel lige før alt bliver vakt til live i myriader af farver, former og dufte. Blooming Collection er mit forsøg på at indfange det korte, intense øjeblik af fuldkommen stilhed og skønhed." Charlotte Lynggaard HÅNDVÆRK Blooming Collection omfatter elegante åbne ringe og armbånd formet som 18 karat guldstængler med smukt detaljerede blomsterknopper i akvamarin, rød koral og funklende diamantpavé. Charlotte Lynggaard har designet kollektionen til at blive båret hver eneste dag – af enhver type kvinde. FAKTA Blooming Collection er en yndefuld tilføjelse til den eftertragtede Golden Forest-kollektion. Kontrasten mellem materialerne fremhæver stenenes farver og smykkernes naturlige kurver i en diskret hyldest til de uforlignelige designtraditioner i Art Deco og Art Nouveau. Et uimodståeligt billede på naturens luksus.
 • Leaves
  INSPIRATION Den fantastiske Leaves kollektion er en fortsættelse af en fortryllende historie. Naturens skønhed spiller en væsentlig rolle som inspiration til denne fine kollektion med lånte elementer fra den storslåede Midnight Tiara, der er prydet med fine håndindgraverede blade og diamantbesatte knopper. Design: Charlotte Lynggaard. HÅNDVÆRK De smukke håndindgraverede blade er udformet af de mest dyrebare metaller. Håndsatinerede designs i rød-, hvid- og rosaguld kræver en særlig teknik, som udtrykker OLE LYNGGAARD COPENHAGENs passion for håndværk. FAKTA Kollektionen består af to fantastiske ringe og et væld af blad-vedhæng i en mangfoldighed af former, størrelser og guld typer, der kan bæres i unikke kombinationer og styles på tværs af kollektionen.
 • SALE
 • Life
 • Lotus øreringe
pr. side
Viser 1 - 12 af 335
 • 49 900,00 kr

  Ole Lynggaard LOTUS PAVÉOBS: Ringen fåes i størrelse fra 49 til 62. Vi har ikke alle størrelser hjemme,så der kan forekomme en leveringstid på ca 6 uger

  49 900,00 kr
  Kun online
  På lager
 • 21 900,00 kr

  Ole LynggaardLotus ring OBS: Ringen fåes i størrelse fra 49 til 62. Vi har ikke alle størrelser hjemme så forekomme en leveringstid på ca 6 uger

  21 900,00 kr
  Kun online
  På lager
 • 19 900,00 kr

  Ole LynggaardLotus ringOBS: Ringen fåes i størrelse fra 49 til 62. Vi har ikke alle størrelser hjemme så forekomme en leveringstid på ca 6 uger

  19 900,00 kr
  Kun online
  På lager
 • 19 900,00 kr

  Ole LynggaardDew Drops øreringe

  19 900,00 kr
  Kun online
  På lager
 • 9 950,00 kr

  Ole Lynggaard Dew Drops øreringe

  9 950,00 kr
  Kun online
  På lager
 • 17 900,00 kr

  Ole Lynggaard Lotus collier

  17 900,00 kr
  Kun online
  På lager
 • 1 250,00 kr

  Ole Lynggaard Design armbånd i silke

  1 250,00 kr
  Kun online
  På lager
 • 1 250,00 kr

  Ole Lynggaard Design armbånd i silke

  1 250,00 kr
  Kun online
  På lager
 • 21 900,00 kr

  Ole Lynggaard Lotus RingOBS: Ringen fåes i størrelse fra 49 til 62. Vi har ikke alle størrelser hjemme,så der kan forekomme en leveringstid på ca 6 uger

  21 900,00 kr
  Kun online
  På lager
 • 34 500,00 kr

  Ole Lynggaard Lotus RingOBS: Ringen fåes i størrelse fra 49 til 62. Vi har ikke alle størrelser hjemme,så der kan forekomme en leveringstid på ca 6 uger

  34 500,00 kr
  Kun online
  På lager
 • 29 900,00 kr

  Lotus ring i 18kt rødguld med koralOBS: Ringen fåes i størrelse fra 49 til 62. Vi har ikke alle størrelser hjemme,så der kan forekomme en leveringstid på ca 6 uger

  29 900,00 kr
  Kun online
  På lager
 • 12 900,00 kr

  Nature øreringe i 18kt rødguld

  12 900,00 kr
  Kun online
  På lager
Viser 1 - 12 af 335