Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Magic Circus

Følg os på Facebook

Nyhedsbrev

Magic Circus

INSPIRATION
Magic Circus-kollektionen er en poetisk optræden i ædelmetal og ædelsten og en hyldest til 1930-1940’ernes omrejsende cirkus. På én gang minimalistisk og stærkt forførende spejler disse tidsløse smykker den stærke, glædesfyldte cirkusånd fra årets brandkampagne. Stur-stur nummer og sublimt håndværk i en besnærende blanding, som vil føje sofistikeret leg til al beklædning.

HÅNDVÆRK
Den udsøgte kollektion er designet af Charlotte Lynggaard og består af en lang, slank halskæde, en legende ørenring, som kan bæres alene eller som par, og fine armbånd. Alle smykker er håndlavet i 18 karat guldkæde af varierende tykkelse udsmykket med funklende Shooting Stars, muntre perler og vintage-farvede ædelsten: Rød og rosa koral, rutilkvarts, rav, serpentin, turkis og grå månesten.

FAKTA
De sjældne ædelsten i denne eftertragtede kollektion udvindes i grotter og bjerge over hele verden. De får samme slibning og kan have en farve eller en nuance til fælles – men hver ædelsten er den eneste af sin slags. Det gør hvert smykke fra Magic Circus-kollektionen lige så unikt, som den kvinde der bærer det.

pr. side
Viser 1 - 12 af 26
Viser 1 - 12 af 26