Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Urmager

 

Hos Jacob Nielsen & Søn finder du altid et bredt udvalg af ure, blandt mere end 15 forskellige mærker. Vi følger de nyeste trends og søger hele tiden af være på forkanten med moden. Vi skaffer gerne varer hjem, så de kan se op opleves i forretningen. Oven på forretningen ligger butikkens værksted, som siden åbningen i 1938 har haft stor betydning for den daglige drift.

Reparation af stueure har altid været en vigtig del af forretningen og i dag er Jacob Nielsen & Søn en af de eneste i Sønderjylland, som stadig laver total reparationer af stueure. Vores erfaring er støt blevet opbygget over de seneste 75 år, og vi har endnu ikke formået at sige nej til en opgave eller udfordring. Seneste var opsættelsen af kirkeuret på Sommersted Kirke ved Haderslev, som i dag er udstyret med et moderne radiostyret ur - i 9 meters højde!

Vi kører ugentligt ud til kunder i Sønderborg og omegn for at hente og aflevere reparerede ure - og de sidste finjusteringer bliver foretaget, når uret igen er på sin rette plads. Har du spørgsmål er du velkommen til kontakte os, eller komme forbi iforretningen. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på reparation af lige netop dit stueur.
 
Med vores dygtige urmager Michael, kan vi tilbyde en urmager med mere end 35 års erfaring i reparation af bl.a. Rolex, Breitling, Tag Heuer og Omega ure.