Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Om os

  
Historie:
Jacob Nielsen & Søn blev grundlagt i 1938 af Jacob Nielsen, på dette tidpunkt havde butikken til huse i Perlegade. Sønnen Kjeld Nielsen overtog firmaet i 1964 og samtidig flyttede butikken til dens nuværende adresse Jernbanegade18. Bjarne Vejsnæs blev ansat i 1987 som urmagersvend, og overtog guldsmedebutikken Jacob Nielsen & Søn i 1998.
Vores hus igennem tiden:
  

Huset Jacob Nielsen & Søn består i dag af 3 etager, i butikkens stue etage kan man finde et bredt udvalg af ure og smykker og samtidig få en professionel ekspedient til at hjælpe med at finde det helt rigtige. På første sal i urmagerværkstedet, bliver der arbejdet med alt fra hovedreparationer på armbåndsure til store Bornholmer ure. Firmaets guldsmede & gravør holder til på huset anden sal. Her bliver der håndteret alt fra reparationer til design af smykker. Her bliver der også graveret alt lige fra en personlig tekst, til logoer af forskellig art.

Hos Jacob Nielsen & Søn er service og kunde tilfredshed noget vi vægter meget højt. Tilfredse kunder er grundlaget for en succesrig virksomhed. Derfor gør vi meget ud af håndplukke de bedste varer, samtidig med at have det bedst kvalificerede personale, som både rådgiver og sørger for en god kundeoplevelse.

Værksted:
Hos Jacob Nielsen & Søn mestrer vi alle håndværksmæssige opgaver inden for både guldsmede og urmagerfaget. Vi er meget privilegerede ved at have så dygtige håndværkere, der kan varetage opgaver lige fra reparationer af ure/smykker til design af nye varer.

 jns_still_0371.jpg jns_still_0330.jpg jns_still_0383.jpg 
Vores butik ligger i Sønderborg.