Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Guldsmed

KLR_5037.jpgguldsmed2.jpg

I forretningen finder du også en bred vifte af smykker. Vi fører mange forskellige mærker i stort set alle prisklasser. Om det gælder barnedåb, konfirmation, bryllup eller jubilæumsgaver, har vi det du søger. Vores personale har stor ekspertise i sten, guld og sølv og er altid klar med gode råd eller vejledning.

Med tiden bliver smykker slidte og der vil komme et tidspunkt, hvor reparation er nødvendig. Vi har vores egen guldsmed i forretningen, som udfører alle slags reparationer, omsmeltninger eller ændringer på netop dit smykke. Ingen opgave er for lille til os, og vi giver gerne et tilbud på reparationen uden forpligtelser. Smykker er i høj grad en individuel sag og ønsket om at have sin helt egen unikke ring, halskæde, vedhæng, øreringe eller armbånd er noget vores guldsmed Søren ofte bliver mødt med.

Guld købes til højeste dagspris.


guldsmed billede (1).jpgjns_still11.jpg
Søren Pagels kan også lave smykker efter kundens ønske. Stadig flere vælger at få lavet gamle arvesmykker om, som ofte er lavet af de fineste materialer, men blot ligger i skuffen, fordi de ikke er helt tidssvarende.Line Madsen er i gang med at smelte guld for at kunne fremstille et nyt smykke til en kunde.