Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Golden Forest

Følg os på Facebook

Nyhedsbrev

Golden Forest

INSPIRATION
Med hyldest til naturens magi, er inspirationen til Golden Forest kollektion fundet i skovens små mirakler – kun få skridt fra Charlotte Lynggaards eget hjem. Centrale motiver som agern, blade og grene er anvendt og bragt til live med guld og funklende diamanter - et gyldent eventyr af miniature historier og finurlige vedhæng.

HÅNDVÆRK
De smukke elementer af guld og satinerede overflader, er håndlavet af de passionerede guldsmedes erfarne hænder. Hver dag bliver nye agern, blade og ringe udviklet og bearbejdet i OLE LYNGGAARD COPENHAGEN værksted og resultatet bliver smukke enestående skatte, der kommer til at gå i arv fra generation til generation. Efter flere års designudvikling har Charlotte Lynggaard udarbejdet en feminin og romantisk samling af rent guld og diamanter.

FAKTA
Golden Forest kollektionen ibestår af guld og diamantbesatte miniature agern, større håndsatinerede vedhæng af agern og blade samt enestående Golden Forest ringe, der er unikt bearbejdet i rosaguld og røduld – én af ringene er designet med 198 miniature diamanter.

pr. side
Viser 1 - 12 af 15
Viser 1 - 12 af 15