Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Dameure fra kendte producenter forhandles

Leder du efter et dameur til dig selv, eller skal du give en gave til en, du holder af, så er du kommet til den rette side. Her på denne side kan du nemlig se vores store sortiment af dameure i forskellige prisklasser og stile.

Stort og velassorteret udvalg

Jacob Nielsen & Søn forhandler ure til kvinder fra anerkendte producenter, og takket være vores velassorterede udvalg er der noget af vælge imellem for enhver smag. Vi forhandler både klassiske og flotte ure i guld, sølv, sort og flere andre farver, og der er både store og små urskiver alt afhængigt af dine præferencer.

Af producenter til vores dameure kan bl.a. nævnes Ole Mathiesen, SEIKO, Tag Heuer, Georg Jensen, CertinaRADO, KRONABY, Maurice LacroixPICTOTissot og Daniel Wellington. Iblandt sortimentet kan du finde alt lige fra billige kvalitetsure til de mere eksklusive guldure til kvinder. Uanset hvilken type ur du er på udkig efter, vil du dog løbende kunne finde gode tilbud blandt vores sortiment af dameure.

Køb dameure online eller i vores butik

Befinder du dig i Sønderborg, Aabenraa eller andetsteds i Sønderjylland, er du altid meget velkommen til at besøge vores fysiske butik, hvor du kan se vores sortiment, prøve urene på og få rådgivning af vores kompetente ekspedient. Befinder du dig ikke i nærheden, kan du altid bestille et af vores dameure online og få det leveret lige til døren.

Har du brug for at komme i kontakt med vores kundeservice i forbindelse med din bestilling, kan vi kontaktes enten på telefon 74 42 35 46 eller på e-mail post@watch4u.dk.

pr. side
Viser 1 - 24 af 67
Viser 1 - 24 af 67