Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Blooming

Følg os på Facebook

Nyhedsbrev

Blooming

INSPIRATION
Jeg elsker den stille dynamik i naturen på grænsen til foråret. Den magiske tærskel lige før alt bliver vakt til live i myriader af farver, former og dufte. Blooming Collection er mit forsøg på at indfange det korte, intense øjeblik af fuldkommen stilhed og skønhed." Charlotte Lynggaard

HÅNDVÆRK
Blooming Collection omfatter elegante åbne ringe og armbånd formet som 18 karat guldstængler med smukt detaljerede blomsterknopper i akvamarin, rød koral og funklende diamantpavé. Charlotte Lynggaard har designet kollektionen til at blive båret hver eneste dag – af enhver type kvinde.

FAKTA
Blooming Collection er en yndefuld tilføjelse til den eftertragtede Golden Forest-kollektion. Kontrasten mellem materialerne fremhæver stenenes farver og smykkernes naturlige kurver i en diskret hyldest til de uforlignelige designtraditioner i Art Deco og Art Nouveau. Et uimodståeligt billede på naturens luksus.

Viser 1 - 6 af 6
Viser 1 - 6 af 6