Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Automatic

Et automatik ur, også kaldet et mekanisk ur, drives af en hovedfjeder, der trækkes op af din bevægelse. I værket sidder en rotor, der drejer hver gang håndleddet bevæger sig. Mange automatik ure kan også trækkes op manuelt ved at dreje på kronen og har gennemsigtig bagkasse med kig til værket og den halvmåneformede rotor.

Energi betyder alt
Siden Seiko fremstillede sit første armbåndsur i 1913, har Seiko kontinuerligt forfinet sine håndværksmæssige evner inden for mekanisk urmageri, og fremstiller selv hver en komponent – herunder hovedfjedre og balancefjedre.

I 1959 opfandt Seiko ensrettergaflen, en genial mekanisme der sørger for et effektivt optræk af hovedfjederen. Denne anordning opsamler al den energi som rotoren genererer når den drejer i begge retninger, og det forøger overførslen af energi til hovedfjederen betragteligt.

Som en ægte ”manufature” og inspireret af grundlæggeren Kintaro Hattoris vision om at Seiko altid skal være et skridt foran, er historien om Seikos fremstilling af mekaniske ure, konstant under udvikling. 9S kaliber familien i Grand Seiko serien er det seneste bevis på deres konstante søgen efter perfektion.

Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2