Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Varer fra Georg Jensen

Georg Jensen smykker i et klassisk og tidløst design

Georg Jensen smykker er både klassiske, moderne og tidløse på en og samme tid. Investerer du i et smykke fra Georg Jensen, kan du være sikker på at have et smykke for livet, og derfor er de populære Georg Jensen smykker også veloplagte at give som gave til en nærtstående til fødselsdag, konfirmation, jul eller en hvilken som helst anden anledning.

Hos Jacob Nielsen & Søn forhandler vi et stort udvalg af forskellige Georg Jensen smykker, som du både kan finde i vores fysiske butik og i vores webshop. Vores fysiske butik ligger i Sønderborg, og den er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Aabenraa eller øvrige steder fra i Sønderjylland. Køber du online i vores webshop, kan du få dine varer leveret, uanset hvor i Danmark du bor henne.

Velassorteret sortiment af Georg Jensen smykker

Vores sortiment af Georg Jensen smykker dækker både over ørestikker, armbånd, ringehalskæder og vedhæng, og du finder også de smukke Georg Jensen ure iblandt vores sortiment. Sortimentet dækker både over smykker i guld og sølv, og du kan naturligvis også finde den populære serie Georg Jensen Moonlight Grapes her på siden og i vores fysiske butik.

Hvad enten du er på udkig efter en smuk halskæde, et armbåndsur eller noget helt tredje, kan du med fordel holde dig opdateret omkring vores gode tilbud her på siden, da der jævnligt vil være mulighed for at købe billige Georg Jensen smykker.

Har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment, eller har du brug for hjælp til bestillingen, kan vi kontaktes på telefon 74 42 35 46 eller e-mail post@watch4u.dk.

Mere
pr. side
Viser 1 - 24 af 181
Viser 1 - 24 af 181