Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Varer fra Ole Mathiesen

Ole Mathiesen ure til kvinder og mænd

Ole Mathiesen ure er dansk design, når det er bedst. Ole Mathiesen blev etableret i København tilbage i 1845, og der er dermed tale om en dansk virksomhed, der har mere end 175 års erfaring bag sig.

Er du på udkig efter et nyt ur, og sætter du pris på den danske kvalitet og et stilrent design, så vil et af vores Ole Mathiesen ure være et rigtigt godt bud. Jacob Nielsen & Søn forhandler et stort udvalg af ure fra Ole Mathiesen til både kvinder og mænd, men fælles for dem alle er den høje kvalitet og det tidløse design.

Uanset om du leder efter et Ole Mathiesen dameur eller et Ole Mathiesen herreur i gulv eller sølv, kan du finde det her på siden. Du kan også finde ure med den klassiske sorte Ole Mathiesen urrem til billige priser, hvis du foretrækker det.

Besøg vores butik i Sønderborg eller køb Ole Mathiesen ure online

Vi lægger stor vægt på den gode kvalitet og naturligvis også den gode kundeservice. Har du brug for hjælp til at vælge det helt rigtige ur til herre eller dame, eller kunne du tænke dig at prøve et af vores Ole Mathiesen ure på, så er du altid meget velkommen til at besøge vores butik i Sønderborg, hvor du også kan finde gode tilbud. Den er nem at komme til, uanset om du kommer fra Aabenraa eller andre steder fra i Sønderjylland.

Har du ikke mulighed for at besøge vores fysiske butik, kan du også foretage din bestilling online, så sørger vi for, at dit nye ur bliver leveret hjem til dig. Har du brug for rådgivning og vejledning, skal du bare kontakte vores kundeservice på telefon 74 42 35 46 eller e-mail post@watch4u.dk.

Mere
Viser 1 - 9 af 9
Viser 1 - 9 af 9